Denny Caknan – Tanpo Tresnamu MP3

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Listen: 35

Release Date: 10 March 2020




Deskripsi:

Title: Tanpo Tresnamu
Contributing Artist: Denny Caknan
Album: Pop – Single
Genre: Pop
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu

Home