Happy Asmara – Tatu MP3

Happy Asmara – Tatu

Listen: 25

Release Date: 14 March 2020




Deskripsi:

Title: Tatu
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Pop – Single
Genre: Pop
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Tatu

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang 
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji 
Janjimu kuwi ngelarani ati

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane 

Opo aku salah yen aku kondho 
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane 

Opo aku salah yen aku kondho 
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Home