Happy Asmara – Aku Tenang MP3

Happy Asmara – Aku Tenang

Listen: 31

Release Date: 14 March 2020




Deskripsi:

Title: Aku Tenang
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Pop – Single
Genre: Pop
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Aku Tenang

Pengenku siji nyanding kowe selawase

Raono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

 

Sumilire angin dalu iki

Kelingan esemmu dek wingi

Tansah kegowo nganti saiki

Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

 

Wes suwe aku ngenteni kowe

Nganti saiki iso dadi siji

Mung kowe sing purun nompo opo kahananku

Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

 

Pengenku siji nyanding kowe selawase

Raono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

 

Sumilire angin dalu iki

Kelingan esemmu dek wingi

Tansah kegowo nganti saiki

Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

 

Wes suwe aku ngenteni kowe

Nganti saiki iso dadi siji

Mung kowe sing purun nompo opo kahananku

Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

 

Pengenku siji nyanding kowe selawase

Raono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

 

Pengenku siji nyanding kowe selawase

Raono wong liyo sing iso misahake

Cukup sliramu gawe atiku tenang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Home